Fiets kapot in Rotterdam?

In Nederland wonen zo'n 17 miljoen mensen. In totaal zijn er naar schatting zo'n 23 miljoen fietsen in Nederland. Dat betekent dus dat iedereen ongeveer 1,3 fiets in zijn bezit heeft. Grote kans dus dat jij ook een fiets hebt! Of je deze nou vaak gebruikt of af en toe, soms gaat je fiets nou eenmaal een keer kapot. Dit kan door slijtage komen, een val, verkeerd gebruik, normaal gebruik of vandalisme. Woon je in Rotterdam en ben je op zoek naar iemand die fietsreparatie kan uitvoeren? Dan ben je in Rotterdam op de goede plek!

Fietsreparatie in Rotterdam

Bij de fietsreparatie in Rotterdam kun je terecht voor alle soorten reparatie. Van een simpele lekker band, een kapot licht of een los zittend zadel tot een uitgebreide en luxe onderhoudsbeurt. Daarnaast kun je er ook terecht voor het smeren van je ketting en dan is het ook meteen meegenomen dat deze weer wat strakker wordt gespannen. Het zou namelijk vervelend zijn wanneer de ketting steeds eraf valt. Het instellen en invetten van de remmen en versnellingen zorgen er ook voor dat je sneller, beter en veiliger op pad kunt met je fiets. Zo kun je handig met je fiets weer naar je werk, langsgaan bij familie of vrienden of even een bezoekje brengen aan de supermarkt. 

Maak nu snel een afspraak!

Fietsreparatie in Rotterdam werkt op afspraak. Uiteraard kun je snel en gemakkelijk een afspraak inplannen door te bellen of mailen. Heb je niet heel veel tijd? De monteur komt gewoon bij je langs in Rotterdam. Een fietsreparatie uit laten voeren is nog nooit zo makkelijk geweest! Door de deskundigheid van de monteur kun je snel weer genieten van een ritje op je fiets. Wist je dat de gemiddelde fietser in Nederland zo'n 15,8 km/u fietst? Fietsen is daarnaast ook nog eens erg gezond. Door op de fiets naar je werk te gaan of naar de supermarkt kom je elke dag aan de minimale bewegingsbehoefte. 

Geef een antwoord