Neem contact op als er iets mis is met jouw auto

Bezit je een auto? Hoogstwaarschijnlijk speelt jouw auto dan een belangrijke rol in jouw leven. Je gaar bijvoorbeeld met jouw auto naar het werk en je doet er wekelijks de boodschappen mee. Het is dan natuurlijk erg vervelend als er iets aan jouw auto mankeert. Je wilt dan natuurlijk dat er zo snel mogelijk naar gekeken wordt. Als er iets mis is met jouw auto kun je contact opnemen met Garage Terneuzen. Er wordt dan een plek gezocht wanneer men tijd heeft om jouw auto te repareren. Dit is altijd binnen enkele dagen. Je kunt dus snel weer op weg met jouw auto.

Onderhoud en reparatie van alle automerken

Een universeel autobedrijf houdt zich bezig met onderhoud en reparatie van alle automerken. De monteurs van het autobedrijf beschikken over de benodigde kennis om alle reparaties uit te kunnen voeren. Gaat de deur van de auto niet meer open met de sleutel of maakt de rem een raar piepend geluid? Allerlei problemen met jouw auto kunnen snel worden opgelost. Er worden niet alleen specifieke problemen opgelost. We kunnen jouw auto ook een kleine beurt geven. Je zegt dan waar je auto op gecontroleerd moet worden. Dan checken we jouw auto en voeren indien nodig reparaties uit. Zo kun je bijvoorbeeld een kleine beurt laten doen als je met de auto op vakantie gaat. Je kunt dan veilig op vakantie.

De jaarlijkse autocheck

Je moet ieder jaar langs de garage om de APK keuring te laten doen. De monteur van het autobedrijf kijkt dan of jouw auto nog aan alle eisen voldoet. Jouw auto moet aan bepaalde eisen voldoen wat betreft de veiligheid en de milieuvriendelijkheid. De monteur kijkt naar de veiligheid door onder andere de remmen, de banden, de schokbrekers, de lichten en de stuurinrichting te testen. Hij kijkt naar het milieu door de uitlaatgassen van de auto te checken. Bovendien kijkt hij naar de registratie. Er wordt dan onder andere gekeken naar het identificatienummer, het vervoerbewijs en de kilometerstand. 

Geef een antwoord